"VRAČEVI SU KRIVI ZA NEUSPEH REPREZENTACIJE!" O ovom snimku priča cela Srbija (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2022. u 16:12

JAVNOST već danima analizira razloge eliminacije fudbalske reprezentacije Srbije sa Svetskog prvenstva 2022. Do sada se putem sredstava informisanja moglo čuti sijaset analiza koje se tiču taktičke, fizičke, pa i mentalne spreme. Ipak, niko još nije govorio o događaju koji je pogodio naciju na način na koji je to uradio gost televizije "Pink".

ВРАЧЕВИ СУ КРИВИ ЗА НЕУСПЕХ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ! О овом снимку прича цела Србија (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tanjug AP

Naime, u jutarnjem programu Jovane Jeremić gostovao je Nedeljko Dražić, parapsiholog, beli mag i šaman. A o rečima koje je on izgovorio priča cela Srbija.

- Ja sam rekao pre da nećemo proći. Vračevi su došli u Katar pre prvenstva u hotel da pripreme teren. Glavni su u hotelima i imaju raspored kretanja i svega ostaloga. Zašto naši igrači nisu nikoga poveli? Ne trebaju vrača da povedu, zašto nisu sveštenika - pitao se gost emisije.

Objavljen je i snimak jedne žene za koju autori emisije i gosti smatraju da je, kao Kamerunka, radila taj "posao" na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Ona ima program koga treba da ruši. Ona je bacala magiju na sve igrače. Ja Brazilcima nikada neću oprostiti šta su radili Srbiji. Mi, vračevi, svi se znamo, poslao sam im poruku. Švajcarci su takođe imali svoje vračeve, dva albanska, a ostali su iz Afrike. Svaki vrač je plaćen deset miliona dolara - rekao je pomenuti gost emisije, a to obraćanje možete i vi pogledati:

Podsetimo, reprezentacija Srbije ušla je u istoriju na ovom Mundijalu. Po prvi put u istoriji desilo se da grupu osvoji ekipa koja je dala najmanje pogodaka (Brazil, 3 gola), a da poslednja bude selekcija sa najviše (Srbija, 6).

Dok fudbalski kuloari, ali i stručnjaci govore o tome da je odbrana "orlova" zakazala, drugi poput Dražića misle da su "više sile" stale na put ovoj sjajnoj generaciji koju predvodi Dragan Stojković Piksi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)