UTAKMICA Srbije i Švajcarske obilovala je strašću i sukobima. Bilo ih je na terenu, ali i van njega. Veliki broj navijača "časovničara" došao je sa obeležjima Albanije, Džaka i Šaćiri imali su svoj standardan provokatorski performans, a nemira je bilo i po zavšršetku utakmice.

Komentari (5)

Neko iz mase

03.12.2022. 00:34

Dragi moji , osjećanja su mi dupla nisam se bio vele nešto nadao ali opet samim davao podršku i eto operi opetizgubise. Stojković nije smio dozvoliti da ga snime kako psuje siptarsku majku i da oni provociraju to im je cilj da se Srbija ponizi a Srbi kapi uvijek naleti impulsivno i ode sve u .... Sada čitav svijet opet ispire usta sa nama.

realan

03.12.2022. 01:23

tuzno je da se alabanac koji igra za tudju reprezentaciju stavi se 200 % da pobijedi srbiju al zato 8 srbijanaca u odbrani nema volje da trci i bori se za svoju zemlju pod svojim grbom i svojom zastavom... utakmica se moze izgubiti al vi niste u odbrani pokazali zalaganje, molim vas nemojte vise igrati za nas igrajte za svoje starlete...

Dizel

03.12.2022. 22:18

Koji su to jadnici. Likuju na pobedu švajcarske, a njih nigde. Vamo se kriju iza amera ,umišljene poltrončine! Ima i da traju koliko im ovi i dozvole a, posle magarac i zabava!

Hm

04.12.2022. 09:36

Lepo pise "Izmedju Srbije i Svajcarske". Ovi sipci na mapi okupirali sada Svajcarsku ? Ne razumem sto se bunimo? Neka ih. Ako je ok da razvlace razvlace zastave, uskoro ce im uzimati i deo drzave. Sipci se sire kao kuga, pa ce ce najbolje to da osete osrale drzave koje su im dale da se ovako ponasaju.