HAOS POSLE MEČA SRBIJA - ŠVAJCARSKA! Srpsko-albanski sukobi na ulicama Bazela: Šiptarske provokacije dovele do opšteg meteža (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 23:21

UTAKMICA Srbije i Švajcarske obilovala je strašću i sukobima. Bilo ih je na terenu, ali i van njega. Veliki broj navijača "časovničara" došao je sa obeležjima Albanije, Džaka i Šaćiri imali su svoj standardan provokatorski performans, a nemira je bilo i po zavšršetku utakmice.

ХАОС ПОСЛЕ МЕЧА СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА! Српско-албански сукоби на улицама Базела: Шиптарске провокације довеле до општег метежа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, kratki video snimci koji su isplivali, govore o tome da je na ulicama švajcarskog Bazela došlo do okršaja navijača Srbije i Švajcarske. 


Kako materijal pokazuje, vide se i raširene albanske zastave kojima su provocirani naši ljudi koji žive i rade u Švajcarskoj, a posebno veliki broj živi u ovom gradiću na severu ove zemlje . 

Podsetimo, Srbija je u meču odluke na Svetskom prvenstvu poražena od Švajcarske, te je tako kao poslednjeplasirana u grupi eliminisana sa planetarne smotre u Kataru. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)