SRBIJA - ŠVAJCARSKA, IZ UGLA TENISA: Đoković i Federer su vodili velike bitke, sada su njihovi navijači na novom zadatku (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 17:26

SRBIJA i Švajcarska igraju meč na Svetskom prvenstvu u Kataru koji može da odluči putnika u osminu finala, a zanimljivu najavu ovog duela napravio je "Tenis TV".

СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА, ИЗ УГЛА ТЕНИСА: Ђоковић и Федерер су водили велике битке, сада су њихови навијачи на новом задатку (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Na Tviter nalogu "Tenis TV" može se videti snimak poena legendi "belog sporta" Novaka Đokovića i Rodžera Federera koji su vodili mnogo velikih bitki na teniskom terenu.

- Srbija i Švajcarska na Mundijalu! Teniski navijači su veoma dobro upoznati sa zastavama Srbije i Švajcarske - stoji na Tviteru "Tenis TV".

Podsetimo, duel Srbija - Švajcarska igra se ovog petka od 20 sati, a meč možete uživo da pratite na portalu "Novosti". U isto vreme na programu je i drugi duel grupe G između Kameruna i Brazila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)