ŠIPTARSKE PROVOKACIJE: Zastave Albanije na ulicama Dohe pred utakmicu Srbija - Švajcarska (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 15:34 >> 15:40

NEKOLIKO sati pre početka odlučujuće utakmice za plasman u drugi krug Mundijala između Srbije i Švajcarske, počela su i prva navijačka prepucavanja.

ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Заставе Албаније на улицама Дохе пред утакмицу Србија - Швајцарска (ВИДЕО)

Foto: N. Iljukić

Ako se navijačem Švajcarske može nazvati provokator, koji je na samo 300 metara od grupe navijača Srbije mahao albanskom zastavom!

Srpski navijači, koji se polako kreću prema stadionu "974", gde se od 20 časova igra "finale pre finala" za našu reprezentaciju, nisu reagovali na ovu provokaciju, ako se izuzme nekoliko psovki upućenih "navijaču Švajcarske". 

Utakmica između Srbije i Švajcarske počinje u 20 časova, a pobednik će se plasirati u drugu fazu Mundijala, osim u slučaju da Kamerun ostvari pobedu nad Brazilom, a "orlovi" sa istom ili manjom gol-razlikom savladaju "sajdžije".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)