LEPA SLIKA SRBIJE U KATARU (FOTO/VIDEO)

Promo

30. 11. 2022. u 15:00 >> 15:50

NAVIJAČI iz Srbije i dalje iz dana u dan pristižu u Katar, na ulicama Dohe vide se nasmejana lica sa obeležjima našeg nacionalnog tima. Orlovima nijednog momenta nije nedostajala podrška sa tribina. Atmosfera pred meč sa Švajcarskom se zagreva, a zdušnu podršku pruža i navijački tim zvanične vode naše reprezentacije. Gosti VODAVODE, čini se, bili su na prvoj utakmici najglasniji i najvatreniji.

ЛЕПА СЛИКА СРБИЈЕ У КАТАРУ (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Promo VODAVODA

Sa tribina širile su se iskrene emocije akumulirane sjajnim iskustvom koje im je pred utakmicu priredio kreator ovog brenda Vojin Đorđević, sa svojim poslovnim partnerima iz Katara, gde je voda iz Banje Vrujci prisutna već pet godina.

FOTO: Promo VODAVODA

Veliki ugled koji ova naša voda uživa u Kataru doprineo je da poslovna saradnja preraste u pravo partnerstvo, pa i prijateljstvo. Taj osećaj kao kod kuće počeo je dobrodošlicom u tradicionalnom stilu, a krunisan je ručkom i druženjem u predivnom ambijentu.

Želja da gostoprimstvom koje su ukazali poslovnim partnerima, dobitnicima u letošnjoj nagradnoj igri, novinarima, zaposlenima i prijateljima, među kojima je bio i legendarni Bora Milutinović, stvore atmosferu u kojoj svi imaju utisak da su u svojoj zemlji, potvrdila je da se domaćini - jedina arteška voda iz Srbije i njeni čelni ljudi u Kataru upravo tako osećaju – kao u svom domu.

FOTO: Promo VODAVODA

U to koliko je arteška voda koja dolazi iz netaknute prirode naše zemlje cenjena i prisutna u Kataru, brojni navijači i gosti iz Srbije imali su priliku da se uvere i tokom obilaska znamenitosti i glavnog grada ove države u kojoj su njene flašice prepoznatljivog vrhunskog dizajna prisutne na rafovima više od 300 prodajnih objekata.

Poznata travel blogerka Jovana Kvržić, koja je u protekle dve godine posetila čak 70 zemalja sveta, posebno je bila oduševljena kada je videla svoj omiljeni brend.

FOTO: Promo VODAVODA

- Ovo nije prva zemlja u kojoj sam zatekla VODAVODU. Pre par meseci sam bila u Saudijskoj Arabiji, i tamo se prodaje - potvrdila je Jovana i istakla da se uvek obraduje i ponosi kad vidi naše proizvode daleko od Srbije.

FOTO: Promo VODAVODA

Zemlje Bliskog istoka poznate su kao najzahtevnije tržište na svetu, sa strogim zahtevima za sve svetske brendove.

- Ovde su najbogatiji kupci na svetu i za njih važi pravilo da je samo najbolje dovoljno dobro. Jako su edukovani, izuzetno vode računa o zdravlju i maju visoke standarde. Znaju šta je vrhunski kvalitet i prepoznali su ga u našoj vodi - objašnjava tajnu uspeha Vojin Đorđević, koji u Kataru sa svojim timom i partnerima koristi svaki trenutak da unapredi posao, ali i da zajedno sa njima navija za naš tim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)