HVALA BOGU! Nakon crnih, stigle sjajne vesti za Piksija pred Kamerun - Srbija dobila pojačanje, sa njim će sve biti drugačije

Novosti online

26. 11. 2022. u 23:23

NAKON velikog broja loših vesti koje okružuju "orlove" pred meč sa Kamerunom konačno iz Katara stiže informacija koja ohrabruje Srbiju.

ХВАЛА БОГУ! Након црних, стигле сјајне вести за Пиксија пред Камерун - Србија добила појачање, са њим ће све бити другачије

FOTO: FSS

Naime, nap reprezentativac Filip Kostić spreman je za meč drugog kola grupne faze na Mundijalu protiv Kameruna

Selektor Dragan Stojković Piksi nije mogao da računa na kvalitet veziste Juventusa po levom boku u prvom meču protiv Brazila. Ali, sada iz našeg tabora stižu sjajne informacije, koje prenosi "Telegraf".

FOTO: M. Vukadinović

Kostić je bio rovit, selektor nije želeo da stavi na kocku karijeru nedovoljno spremnog fudbalera.

Njegovo odsustvo se definitivno osetilo, a nadamo se da će nas protiv Kamerunaca pogurati ka trijumfu, sa njim bi leva strana Srbije mogla potpuno drugačije da funkcioniše. 

FOTO: M. Vukadinović

Kostić se dakle potpuno oporavio i očekuje se da bude u startnoj postavi protiv Afrikanaca. 

Podsetimo, meč između Srbije i Kameruna igra se 28. novembra sa početkom od 11 časova, a zajedno sa svojim saborcima, na teren će po svemu sudeći istrčati i brzonogi Srbin koji briljira ove godine u Seriji A. Hvala Bogu! 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)