SRBIJA NEDOSTUPNA ZA SVE... Piksi na poseban način sprema "orlove" za meč generacije

Novosti online

26. 11. 2022. u 09:53

Selektor Srbije Dragan Stojković iskoristiće FIFA pravilo da van očiju novinara i fotoreportera radi sa igračima pred odlučujući meč na Svetskom prvenstvu protiv Kameruna.

СРБИЈА НЕДОСТУПНА ЗА СВЕ... Пикси на посебан начин спрема орлове за меч генерације

FOTO: Tanjug/AP

Naime, današnji trening našeg nacionalnog tima će biti zatvoren. "Orlovi" će biti nedostupni ne samo za srpske, već i za novinare drugih selekcija (najzainteresovaniji su, naravno, brazilski), a promena plana je u skladu sa propisima organizatora za ovaj Mundijal.

Podsećanja radi, prvi zvanični trening od početka Mundijala (za "orlove" je to bilo u ponedeljak) je bio 15 minuta otvoren za predstavnike medija, a drugi  potpuno zatvoren. Treći, u sredu, bio je opet na 15 minuta "dostupan" novinarima, foto-reporterima i TV ekipama, a onda see se čitav ciklus ponavlja i pred meč drugog kola (Srbija - Kamerun) i pred utakmicu trećeg kola (Srbija - Švajcarska).

Tako da ništa nije do selektora Srbije, već su to pravila FIFA na svetskom prvenstvu. Inače, "orlovi" u ponedeljak od 11 časova po našem vremenu igraju protiv Kameruna.

Standings provided by Sofascore

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)