ČUVENI RONALDO ŽALI: Brazil će igrati protiv Srbije bez "Zubinog" omiljenog igrača

Novosti online

09. 11. 2022. u 13:00

SELEKTOR Brazila Tite objavio je spisak igrača za Mundijal u Kataru. Bilo je dosta priča oko njegovog izbora, a jedan od onih koji je imao šta da kaže oko toga je i legendarni Ronaldo.

ЧУВЕНИ РОНАЛДО ЖАЛИ: Бразил ће играти против Србије без Зубиног омиљеног играча

FOTO: EPA

Naime, jedan od najboljih fudbalera svih vremena smatra da je na Svetsko prvenstvo trebalo da putuje talentovani Endrik Felipe koji nastupa za Pelmeiras.

- Mnogi žale što na spisku nema Gabrijela Barbose, ali da sam ja selektor, u reprezentaciju Brazila bih pozvao Endrika - rekao je popularni Zuba.

Endrik ima samo 16 godina, a ove sezone je odigrao pet utakmica za prvi tim pomenutog brazilskog kluba i tru puta se upisao u strelce.

- On je perspektivan fudbaler, koji igra kao profesionalac. Mundijal bi za njega bio senzacionalno iskustvo.

O kakvom talentu se radi najbolje pokazuje to što se za njega interesuju Real Madrid, Čelsi i PSŽ.

- Mislim da to nedostaje brazilskom timu. Dunga nije pozvao Nejmara za SP 2010. u Južnu Afriku, ali je zato Karlos Alberto Pereira poveo mene sa 17 godina na Mundijal 1994. Luis Felipe Skolari vodio je Kaku na SP 2002. u Japan i Južnu Koreju - zaključio je Ronaldo.

Podsetimo, Brazil će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom. "Karioke" prvi meč igraju 24. novembra od 20 sati protiv "orlova".

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)