NIJE SAMO KULIBALI: Zvezda precrtala još jednog stranca

Novosti online

08. 11. 2022. u 14:49

PETOSTRUKI uzastopni šampion Srbije Crvena zvezda je overila jesenju šampionsku titulu. Crveno-beli imaju sedam bodova više od Partizana.

НИЈЕ САМО КУЛИБАЛИ: Звезда прецртала још једног странца

FOTO: FK Crvena zvezda/ Nikola Mitić

Međutim, Zvezda se u Evropi nije proslavila. Crveno-beli posle dve godine neće igrati evropsko proleće, bili su poslednji u grupnoj fazi Lige Evrope i sigurno da se očekuju promene u januaru.

Trener Miloš Milojević doneo je jednu odluku pred zimski prelazni rok, a u pitanju je rastanak sa još jednim od stranaca pored Kalife Kulibalija.

Kako portal Espreso ekskluzivno saznaje, klub sa Marakane rastaće se sa defanzivnim vezistom Sekuom Sanogom (33). Povremeni reprezentativac Obale Slonovače (tri nastupa) ima ugovor do 31. decembra ove godine, a razloga za odlazak je nekoliko.

Prvo, Afrikanac je ispao iz konkurencije za tim kada se povredio posle pobede nad Ferencvarošem (2:1) u Beogradu, a biće zdrav tek u januaru.

Takođe, radi se i o godinama, a Seku je pao u drugi plan dolaskom Srđana Mijailovića koji je dobio prednost jer je domaći igrač.

Sanogo će prvog dana 2023. godine postati slobodan igrač, a u dresu Crvene zvezde odigrao je 95 utakmica, postigao četiri gola uz šest asistencija.

Osvojio je tri uzastopne titule i dva nacionalna Kupa, odnosno dve duple krune, a ove sezone upisao je 18 nastupa i jednu asistenciju.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)