NOVA LOŠA VEST ZA ĐOKOVIĆA: Izgubio finale od Runea, a sada i ovo...

Novosti online

07. 11. 2022. u 08:18

Novak Đoković je posle poraza u finalu mastersa u Parizu pao na ATP listi, pa je ove nedelje osmi na svetu

НОВА ЛОША ВЕСТ ЗА ЂОКОВИЋА: Изгубио финале од Рунеа, а сада и ово...

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je branio trofej u Parizu, ali je poražen posle preokreta od Holgera Runea (2:1), izgubio je bodove i sada ima 3.320, dok je Danac deseti na svetu sa 2.911 bodova, napredovao je čak osam mesta.

Prvi teniser sveta i dalje je Karlos Alkaraz, ima 6.820 bodova. Drugi na svetu je Rafael Nadal koji ima 5.820 bodova.

Treći na listi je Stefanos Cicipas koji je napravio skok od dva mesta iako je poražen od Đokovića u polufinalu mastersa u Parizu. Grk ima 5.350 bodova, četvrti je Kasper Rud sa 5.020, dok je Danil Medvedev pao za dva mesta i ima 4.065 bodova.

Feliks Ože Alijasim je prošle nedelje bio osmi, a ove šesti (3.955 bodova), Andrej Rubljov je sedmi (3.530), dok su iza Novaka Tejlor Fric (2.955) i pomenuti Rune. Aleksander Zverev je pao za šest pozicija i ove sedmice je 12. na ATP listi sa 2.700 bodova.  

Što se tiče srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je 31. na svetu sa 1.420 bodova. Filip Krajinović je 54. ima 865 bodova, Laslo Đere je 73. (738), dok je Dušan Lajović i dalje među 100, ove nedelje je 99, pošto je pao 10 mesta i ima 566 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)