"MI SE NE BOJIMO!" Piksi video žreb za Mundijal, pa oduševio celu Srbiju reakcijom

D. N.

01. 04. 2022. u 20:27

U Dohi je obavljen žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu čiji je domaćin Katar, reprezentacija Srbije je saznala tri rivala u preliminarnoj, grupnoj fazi, a iako oni nisu nimalo naivni, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ne ostavlja ni najmanju sumnju u optimizam u taboru našeg državnog tima.

МИ СЕ НЕ БОЈИМО! Пикси видео жреб за Мундијал, па одушевио целу Србију реакцијом

Ilustracija

Podsetimo, Voljom žreba, "orlovi" su svrstani u grupu G, u kojoj su još i Brazil i Švajcarska (s kojima smo, pomalo neverovatno, bili i u grupi na prošlom šampionatu planete), te Kamerun.

I, nakon što je postalo poznato s kim će "orlovi" igrati, a odmah potom postao je poznat i raspored odigravanja svih utakmica na Mundijalu, Stojković je za RTS istakao sledeće:

- Moramo da kažemo da je teška grupa, u svakom slučaju. Imamo takve protivnike koje moramo da respektujemo, ali, na kraju krajeva, moramo da respektujemo sami sebe. Biće to mini turnir od tri utakmice, koje moramo da odigramo na najvišem nivou. Teška je grupa, ali mi se ne bojimo! Želimo taj izazov! Sve ekipe u našoj grupi su jake, sve tri imaju svoj potencijal, ali ima ga i srbija, pa... videćemo, zaključio je Piksi.

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije / FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Mundijal počinje 21. novembra i završava se 18. decembra 2022.

VODAVODA od početka uz naše fudbalere


„VODAVODA od osnivanja do danas podržava sport i vrhunske profesionalce u sportu, a naši fudbaleri  ove godine zauzimaju posebno mesto u toj kategoriji. U reprezentaciji se oseća odlična energija, faktor koji pored talenta i rada igra ključnu ulogu u postizanju svakog značajnog sportskog rezultata. 

Želja nikada nije bila sporna i to nam je zajedničko, jer ni VODAVODA ne bi bila tu gde jeste da svaki član našeg tima nema ogromnu želju za osvajanjem sveta. Naši fudbaleri neporaženi u kvalifikacijama vratili su veru naciji, ljudi žele da se raduju uspesima svojih fudbalera i verujem da ćemo svi zajedno slaviti nove pobede na Svetskom prvenstvu u Kataru“– Vojin Đorđević, osnivač i kreator brenda VODAVODA, zvanične vode Fudbalske reprezentacije Srbije.

Bonus video: Neobična soba na Mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)