NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Lil ne popušta

Đ. S.

15. 05. 2021. u 12:06

PRED vama je novi broj Tipa.

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Лил не попушта

Foto: AP

* STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura (Francuska 1)

LIL – ST. ETJEN 1

- Lil je lider, ima tri boda više od PSŽ i očekujem da tu prednost zadrži i posle meča sa Sent Etjenom. Kec je fiks kola.

* DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

BILBAO – REAL MADRID 2

- Bilbao je poznat kao jedan od najneugodnijih domaćina u ligi, ali Realu je neophodna pobeda u borbi za titulu. Pošto Baskijci nemaju takmičarski motiv verujem u dvojku.

* DEJAN DAMJANOVIĆ bivši fudbaler Seula(J. Koreja)

ULSAN – SEONGNAM 1

- Ulsan je aktuelni prvak azijske Lige šampiona. U dosadašnjem delu prvenstva, nije nas podsetio na te svoje blistave partije iz elitnog takmičenja. Jedni je završio trijumfalno, od poslednjih pet. Malo za klub ovakvog renomea.

* MILOŠ JOSIMOV fudbaler Pepa, finskog trećeligaša

HONKA – INTER 0-2

- Honka je sa severa Finske i zbog duge zime njen teren u ovo doba godine nije idealan. Zato u meču, u kome će biti domaćin Interu, ne bi trebalo očekivati neku rapsodiju od fudbala, a posebno ne efikasnu partiju.

*DRAGAN ČIČA novinar "Sport kluba" (Turska 1)

GALATASARAJ - MALATIJA 1&3+

GECTEPE - BEŠIKTAŠ 2&3+

- Ovako dramatičan zaplet ne bi ni Šekspir mogao da osmisli! Umesto da mirno privede prvenstvo kraju, Bešiktaš je sam sebi "pucao u noge" porazom od Karagumruka u pretposlednjem kolu, što je iskoristio već nekoliko puta prežaljeni Galatasaraj i pobedom se izjednačio na prvoj poziciji. Bitno je istaći da će u slučaju jednakog broja bodova, šampiona odlučiti gol-razlika koja je trenutno na strani Bešiktaša za dva gola. Pobede jednih i drugih se ne dovode u pitanje, već razlika kojom će da slave.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna