BONDŽULIĆ PRED ČUKARIČKI: Samo pobeda nas održava u životu

Novosti online

14. 05. 2021. u 10:57

TRENER fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da njegovu ekipu samo pobeda protiv Čukaričkog "održava u životu" i istakao da će uraditi sve da dođu do trijumfa u predstojećem meču Super lige Srbije.

БОНЏУЛИЋ ПРЕД ЧУКАРИЧКИ: Само победа нас одржава у животу

Foto: FK Javor

"Nema mnogo priče. Prošlo je vreme obećanja i došli smo u situaciju da je potpuno jasan cilj pred ovu utakmicu. Samo pobeda nas održava u životu u borbi za opstanak. Moramo učiniti sve da pobedimo, protiv izuzetno jakog protivnika", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

U poslednjoj utakmici na domaćem terenu i pretposlednjoj u ovoj sezoni Super lige Srbije, fudbaleri Javora dočekuju sutra ekipu Čukaričkog.

Dva kola pre kraja šampionata, Javor je 14. na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, koliko imaju i Radnički iz Niša i Novi Pazar, odnosno ima bod više od Rada, a dva boda manje od Voždovca, Napretka i Proletera.

Na drugoj strani, ekipa s Banovog brda je četvrti tim lige sa 68 bodova.

"Čukarički je među četiri najbolje plasirane ekipe, izborio je plasman u Evropu. Čeka nas težak zadatak, ali nemamo izbora i moramo sve snage uložiti da pobedimo u ovoj utakmici", rekao je Bondžulić.

Utakmica se igra sutra od 13.30.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)