SLATKA MALA IZVRNUTA SUPERLIGO, DNO TI NA VRHU STOJI! Igor Bondžulić: “Kako to da pobeđuju svi koji se bore za opstanak?”

Novosti online

05. 05. 2021. u 10:57

SVAKO kolo fudbalskog prvenstva Srbije, takozvane "Super" lige donosi po nekoliko derbija začelja, utakmica u kojima se sastaju ekipe iz borbe za opstanak. To ne čudi kada se zna da tri kola pre kraja sam opet prvoplasiranih ekipa ne strepi za opstanak i to u ligi od 20 članova?!

СЛАТКА МАЛА ИЗВРНУТА СУПЕРЛИГО, ДНО ТИ НА ВРХУ СТОЈИ! Игор Бонџулић: “Како то да побеђују сви који се боре за опстанак?”

Foto: FK Javor

Jedan od tih mečeva bio je i duel JAvora i Proletera, a trener Ivanjičana Igor Bondžulić bio je nezadovoljan posle remija s ekipom iz Novog Sada (1:1).

– Simptomatično je da od ekipa koje se bore za ostanak, samo mi možemo da igramo nerešeno. Svi drugi pobeđuju, igraju lepršavo, lako dolaze do pobeda, nema nerešenih rezultata i zato se traži ovoliki broj bodova za opstanak. Još devet bodova je u igri i sve je otvoreno za nas. Moramo da idemo na pobede, jedan bod u ovoj ligi ne znači ništa – poručio je Bondžulić.

inač, dan pre odigravanja ove utakmice, preko Tvitra se oglasio Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera, koji je upozorio da je taj meč pod lupom UEFA i da su ga ispratila tri emisara Evropske kuće fudbala.

Superligu već nedeljama bije glas o gomili nameštenih utakmica, pa će istražni organi svakako imati puno posla u finišu ove burne sezone, što je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Pink gde je najavio i hapšenja odgovornih što nam se smeje ceo svet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati