VUČIĆ ZATRESAO MREŽU SA JEDANAESTERCA! Pokazao zavidno fudbalsko znanje, pa poručio golmanu - "Hvala Beli što si me pustio" (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 12:24

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić danas je prilikom obilaska vakcinalnog punkta na stadionu FK Vrelo, pored Uba, izašao na teren lokalnog stadiona i pokazao zavidno fudbalsko znanje.

ВУЧИЋ ЗАТРЕСАО МРЕЖУ СА ЈЕДАНАЕСТЕРЦА! Показао завидно фудбалско знање, па поручио голману - Хвала Бели што си ме пустио (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Vučić je poželeo da šutira penal, a na gol je stao golman Jedinstva iz Uba Ivan Beli Jovanović, koji je poznat po odbranama udaraca sa 11 metara i ove sezone je zaustavio tri od sedam.

Jovanović se našalio sa predsednikom uoči šuta, rekavši da mu neće biti lako, ali je Vučić odlično izveo penal i zatresao mrežu.

- Verovao sam da mogu, ali naravno da sam slučajno pogodio. Hvala ti, Beli što si me pustio - uzvratio je Vučić.

Predsednik je posebnu zahvalnost uputio fudbaleru Mančester junajteda Nemanji Matiću na sjajnom fudbalskom terenu koji je napravio u rodnom selu Vrelo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist