ARGENTINCI OTKRILI MESIJEV PLAN: Nema više dileme, sve je poznato, Laporta napravio savršenu kombinaciju

Novosti online

04. 05. 2021. u 18:16

ARGENTINCI su saznali sledeći potez slavnog zemljaka. Leo Mesi neće ići nigde, ostaje na Nou Kampu, javlja ESPN iz zemlje “gaučosa”.

АРГЕНТИНЦИ ОТКРИЛИ МЕСИЈЕВ ПЛАН: Нема више дилеме, све је познато, Лапорта направио савршену комбинацију

Foto: AP

Novi ugovor Argentinca i španskog kluba trajaće dve sezone, tako da zainteresovani klubovi kao što su Mančester siti, PSŽ ili Inter mogu o njemu da razmišljaju tek kao o 35-godišnjem fudbaleru. Kome će tada biti zanimljiv, teško je pretpostaviti, ali je izvesno da bi kraj ugovora mogao da dočeka u društvu velikog prijatelja Brazilca Nejmara, jer isti izvor navodi da će predsednik Đoan Laporta iskoristiti Mesijeve dobre odnose sa asom PSŽ kako bi ovog privoleo da se vrati u Barselonu.

Ovakav rasplet nije u skladu sa predviđanjima francuskih “insajdera”, koji najavljuju da je Nejmar dao pristanak na produženje saradnje sa Parižanima na još četiri godine i da se potpisivanje ugovora očekuje za koji dan.

Ako i ostane bez Brazilca, Barsa će verovatno računati na to da u svojim redovima ima Memfisa Depaja, budući da su španski mediji danas izvestili kako Holanđanin već traži kuću u okolini grada u kojoj će živeti naredne četiri godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)