VLASNICI ARSENALA RASTUŽILI NAVIJAČE: "Nema šanse da prodamo klub"!

Novosti online

27. 04. 2021. u 20:51

POSLEDNjIH dana pojavile su se spekulacije da bi engleski premijerligaš Arsenal mogao da promeni vlasnike, ali sad su se oglasili vodeći ljudi slavnog kluba iz Londona i oštro demantovali te navode.

ВЛАСНИЦИ АРСЕНАЛА РАСТУЖИЛИ НАВИЈАЧЕ: Нема шансе да продамо клуб!

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Vlasnici Arsenala američki milijarderi Stan Kroenke i Džoš Kroenke poručili su da ostaju „100 odsto posvećeni“ londonskim Tobdžijama i da „nemaju nameru da prodaju nijedan deo kluba“.

Prethodnih dana mediji su objavili da su se legende Arsenala Tjeri Anri, Denis Bergkamp i Patrik Vijeira pridružili osnivaču Spotifija milijarderu Danielu Eku, koji namerava da otkupi klub iz severnog Londona.

Navijači Arsenala protiv su sadašnjih vlasnika. Pogotovo posle neuspelog pokušaja da učestvuju u osnivanju evropske Superlige. Više od 1.000 navijača protestovalo je u petak protiv aktuelnih gazda Tobdžija. Međutim, oni poručuju da neće napustiti Arsenal.

- Nismo dobili nijednu ponudu i nećemo se baviti nikakvim ponudama. Naše ambicije su da Arsenal nastavi da se takmiči i nastoji da osvoji najvažnije moguće trofeje i naš fokus ostaje da poboljšamo našu konkurentnost na terenu kako bismo to postigli, rekli su vlasnici Arsenala.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024