NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Moreno preti Barseloni

Novosti online

24. 04. 2021. u 12:10 >> 12:10

PRED vama je novi Tip.

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Морено прети Барселони

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

*DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

VILjAREAL – BARSELONA GG

- Viljareal, predvođen Žerardom Morenom, po mom ubeđenju najboljim napadačem lige, može da “zabije” gol Barseloni. Naravno, i gosti su opasni u ofanzivi.

* STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura(Francuska 1)

MEC – PSŽ 2

- Kiks vodećeg Lila u prošlom kolu i te kako je ohrabrio Parižane. Golom Ikardija u sudijskoj nadoknadi pobedili su Sent Etjen i primakli su se lideru na bod (3:2). San o tituli pretvorio se u javu, budući da PSŽ u odnosu na konkurente ima znanto lakši raspored. Nije nemoguće da „sveci“ već za vikend izbiju na čelo tabele. Veliki su favoriti protiv Meca, koji igra znatno slabije od kada je obezbedio opstanak.

* PREDRAG JOKANOVIĆ trener u Portugalu

RIO AVE – FEREIRA 1

- Fereira u svojim redovima nema kvalitetnog napadača. Na poslednje četiri utakmice zna samo za poraze. Trener nema rešenje za tu poziciju, pa očekujem da ih Rio Ave savlada.

* DRAGAN VUKMIR trener Segeda (Mađarska 1)

PUŠKAŠ – ZALAEGERSEG 1

- Puškaš i Diožđer imaju istog gazdu, pa je razumljivo što je favorit u meču vanrednog kola popustio na terenu davljenika, i to u zaustavnom vremenu. Od Puškaša očekujem da se vrati pobedama, pogotovu što mu je protivnik Zalaegerseg, koji će u preostalim mečevima prvenstva biti konkurent bratskom Diožđeru u borbi za opstanak.

* SEAD JAHIĆ menadžer u Sloveniji

ALUMINIJ – TABOR 1

- Domaćin je u naletu, prikazuje odlične partije, momci su motivisani i prosto je sve to lepo posloženo, onako kako treba. Verujem da će Aluminij tu ostvariti pobedu vrednu tri važna boda, kojim bi se izbegao baraž za opstanak.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna