SELEKTOR OPREZAN: Čeka nas ekstremno teška utakmica u Azerbejdžanu

Novosti online

29. 03. 2021. u 17:05

ORLOVI su sleteli u Azerbejdžan gde ih u utorak očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Mundijal. Selektor Dragan Stojković Piksi očekuje težak meč i opominje da njegovi izabranici moraju sa tim saznanjem da uđu u utakmicu protiv ekstremno teškog protivnika.

СЕЛЕКТОР ОПРЕЗАН: Чека нас екстремно тешка утакмица у Азербејџану

FOTO: M. Vukadinović

Piksi je na konferenciji za medije u Bakuu istakao da će ekipa pokazati ozbiljan pristup i da posle dobrih igara protiv Irske i Portugala sada ima još veću obavezu da nastavi tako i usreći navijače Srbije.

- Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima - istakao je Stojković.

Prema njegovim rečima, ne postoji nijedna laka utakmica.

- Igrači su dovoljno pametni, znaju šta je potrebno da rade, bez obzira na ime protivnika, a sa moje strane će dobiti sve potrebne informacije - istakao je Stojković.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić ponovio je staro pravilo da je svaka sledeća utakmica najvažnija i najteža.

- Bitno je da Azerbejdžan da shvatimo isto kao Irsku i Portugal. Možda Portugal ima veći individualni kvalitet, ali neće nam biti lakše. Moramo da izađemo skoncentrisano, motiva nam ne nedostaje, uvek je tako kad se igra za svoju zemlju. I najbitnije je što shvatamo da neće biti lako - zaključio je Đuričić.

Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Azerbejdžana i Srbije igra se od 18 sati na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024