CIRKUS U SRPSKOM FUDBALU SE NASTAVLJA: Sudija pravio haos u Kragujevcu, isključio pogrešnog igrača, pa penalom doneo bodove Radničkom (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 08:35

U SREDU i četvrtak je igrano vanredno, 23. kolo Prve lige Srbije, a i ovoga puta je na terenima širom zemlje bilo mnogo uzbuđenja i - neobičnih situacija.

ЦИРКУС У СРПСКОМ ФУДБАЛУ СЕ НАСТАВЉА: Судија правио хаос у Крагујевцу, искључио погрешног играча, па пеналом донео бодове Радничком (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tako je Radnički 1923 iz Kragujevca na svom terenu savladao IMT 3:1 posle dva dosuđena penala, a nakon jednog glavni sudija meča je crveni karton pokazao - pogrešnom igraču!

Mnogo uzbuđenja viđeno je na meču u Kragujevcu! Domaći su uspeli da posle mnogo muka stignu do pobede. U prvom poluvremenu su u nekoliko navrata ostajali bez pogotka iz izglednih situacija, a nisu pomagali ni pritisci koje su u tim trenucima vršili na glavnog sudiju Dragana Čolovića.

U nastavku, IMT je poveo golom Ognjena Dimitrića, ali je u Radnički izjednačio u 76. minutu iz penala, pogotkom Aleksandra Varjačića.

Međutim, ono glavno događalo se u nadoknadi vremena, kada je Radnički postigao još dva pogotka i ostvario pobedu, od kojih je prvi stigao u sumnjivim okolnostima.

Nakon povlačenja Nikole Glišića kao poslednjeg igrača odbrane - i to moguće van šesnaesterca - usledio je penal za domaće i crveni karton dodeljen Nikoli Zoriću, igraču koji se samo zadesio u blizini!

Na snimku se očigledno vidi da je sudija zapamtio pogrešnog igrača, kao i zbunjenost igrača IMT-a zbog ovakve odluke.

Nemanja Tomić je iskoristio i drugi penal za Radnički, da bi potom iz slobodnog udarca upravo on postavio rezultat na konačnih 3:1.

Pogledajte uzbudljiva dešavanja sa ove utakmice:

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!