DRAGOVIĆ ĆE IMATI NAJVEĆU PLATU U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Ovoliko ni Marko Marin nije zarađivao

Novosti online

17. 03. 2021. u 16:02

NIJE tajna da Crvena zvezda želi Aleksandra Dragovića, a i Austrijanac srpskog porekla često flertuje sa crveno-belima.

ДРАГОВИЋ ЋЕ ИМАТИ НАЈВЕЋУ ПЛАТУ У ИСТОРИЈИ СРПСКОГ ФУДБАЛА: Оволико ни Марко Марин није зарађивао

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Kako piše "Srpski telegraf", Dragović i Zvezda su u poodmakloj fazi pregovora. Kako bi ga srpski šampion privolio da potpiše ugovor spremni su da mu ponude najveću platu u istoriji srpskog fudbala. 

Dvadesetdevetogodišnji štoper trebalo bi da potpiše ugovor na tri godine, po kome bi zarađivao između  1.250.000 i 1.400.000 evra godišnje! To je više od dosadašnjeg rekordera Marka Marina, koji je godišnje primao 1.200.000 evra.

Dragović bi, ukoliko se ostvare natpisi postao i najplačeniji u regionu, jer bi imao 400.000 evra veću platu od najplaćenijeg igrača Dinama.Pre godinu dana oktriveno je da najveće plate kod "modrih" imaju kapiten Arijen Ademi, kao i Izet Hajrović, koji su imali plate od 850.000 evra.

Aleksandar Dragović bi tako imao duplo veću platu od drugog na listi, El Fardu Bena, koji zarađe 650.000 evra na godišnjem nivou. Odmah iza njega je kapiten Milan Borjan, koji godišnje zarađuje, sa svim bonusima, oko 600.000 evra.

Kako medij navodi Dragović bi tako pristao da igra za mnogo manju platu kako bi ostvario svoj san o igranju u Zvezdi. Štoper u Bajeru iz Leverkuzena ima platu od bar tri miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri