NE VALJA TI TEREN, IDEŠ IZ KLUBA: Turska bruji o otkazu koji je Galata uručila francuskom fudbaleru

Novosti online

10. 03. 2021. u 16:29

FUDBALER Galatasaraja Junes Belanda kritikovao je teren na kome je igrao zajedno sa saigračima, što se upravi kluba nije svidelo.

НЕ ВАЉА ТИ ТЕРЕН, ИДЕШ ИЗ КЛУБА: Турска бруји о отказу који је Галата уручила француском фудбалеру

Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Francuz je u ekipi iz Istanbula proveo tri i po godine. Za to vreme je odigrao 131. utakmicu, upisao 22 gola i 26 asistencija i praktično je oteran iz kluba.

Belanda je nakon nedeljnog remija sa Sivasom (2:2) izjavio da je teško igrati na lošem terenu, što su čelnici kluba odmah osudili.

- Zaista je teško napraviti rezultatski preokret kada je teren u ovako lošem stanju. Čelnici Galatasaraja moraju da pronađu rešenje. Umesto što se reklamiraju preko tvitera, instagrama i sličnih medija, bolje bi bilo da se zainteresuju za teren - rekao je Belanda, ali se brzo pokajao.

Kako bi pokušao da se izvadi ovaj 31-godišnji vezista je istakao da se ovo što je rekao odnosilo na ljude koji održavaju teren.

Ipak, bilo je kasno. Čelnici Galatasaraja su osudili njegov postupak i doneli odluku da ga odmah oteraju

- U intervjuu koji je dao za "BeIn Sport" posle utakmice sa Sivasom, Belanda je izneo tvrdnje koje su narušile ugled i reputaciju uprave kluba - poručili su iz istanbulskog velikana.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona