IDEMO NA MUNDIJAL, ŽIVELA SRBIJA: Poziv selektora Stojkovića obradovao vezistu Valensije Uroša Račića

Z. Ć.

07. 03. 2021. u 20:25

POLETNO, ponosno, sa maksimalmnom dozom entuzijazma... Verovatno bi tako, poput Uroša Račića (22), svaki mladi igrač trebalo da se oseća kada dobije priliku da debituje za nacionalni tim.

ИДЕМО НА МУНДИЈАЛ, ЖИВЕЛА СРБИЈА:  Позив селектора Стојковића обрадовао везисту Валенсије Уроша Рачића

Foto: N. Paraušić

Vezista Valensije se posle dobrih igara u Španiji našao na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, a na kraju poruke u kojoj je odgovorio na pitanja "Novosti", velikim slovima napisao je - Živela Srbija!

- Mnogo mi znači ovaj poziv, to je ostvarenje mog sna - istakao je Račić, momak koji je prošao Zvezdinu školu i igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije.

- Nisam se čuo sa selektorom Stojkovićem, ali se radujem što ću imati priliku da ga upoznam. Svi krećemo, od nule, pred nama je novi ciklus sa ciljem da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Važno je da budemo opet pravi tim, da imamo nacionalni naboj i želju da damo sve od sebe. Da grupa momaka u reprezentaciji diše kao jedan, kvalitet posedujemo sigurno.

Već na početku kvalifikacija su dva velika izazova, Srbija je prvo domaćin Irskoj, pa Portugaliji.

- Siguran sam da bi ova reprezentacija, sa novim selektorom imala veliku podršku navijača baš zato što je početak kvalifikacija. Zbog poznatih razloga tu podršku nećemo imati sa tribina, tako da nam domaći teren neće biti tolika prednost koliko je mogla da bude. Uprkos tome, naša želja je da se plasiramo na Mundijal i zato želimo pobede u oba meča. Živela Srbija - poput pravog patriote završio je Račić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!