PUKLA LJUBAV IZMEĐU VOŠE I LALE! Prvi čovek Vojvodine o Lalatovićevim iskakanju iz sistema

Novosti online

01. 03. 2021. u 09:26

NENAD Lalatović je bio sve u Vojvodini, čovek koji je posle dugo vremena i doneo trofej u Novi Sad. A onda dicipslinski postupak kluba protiv omiljenog trenera.

ПУКЛА ЉУБАВ ИЗМЕЂУ ВОШЕ И ЛАЛЕ! Први човек Војводине о Лалатовићевим искакању из система

Foto: Fk Vojvodina

Da li je to pukla ljubav između Voše i Lale? O tome je pričao predsednik kluba Dragoljub Samardžić u intervju za “Danas”.

Prvi čovek kluba kaže da nema ničeg strašnog u tome što je klub pokrenuo disciplinski postupak protiv Lalatovića, konkretno zbog tvrdnji da bi Voša imala četiri boda više da je sudije nisu oštetile “na pravdi boga“.

“Niko sa strane nam ništa nije tražio ili sugerisao, niti je ovaj potez usmeren protiv Nenada lično, jer i dalje imamo visoko mišljenje o njegovom radu u Vojvodini... Samo smo imali pravo i obavezu da reagujemo na Lalatovićevo ponovno iskakanje iz sistema. Nije mu ovo prvi put da izlazi izvan ingerencija šefa stručnog štaba... Prejake su reči disciplinovanje i ućutkivanje u vašem pitanju, pre bih rekao da želimo da ga na drugačiji način podsetimo na pravila ponašanja, jer svi pređašnji razgovori nisu urodili plodom“, kaže Samardžić za Danas.

Ili ako ćemo plastično...

“Mogu da mu budem otac po godinama, pa volim roditeljski da ga zagrlim i ukažem mu na neke stvari, on obeća da neće više, kao na poslednjim zimskim pripremama, a onda mu se desi onakav istup u medijima“.

Samardžić je inače zadovoljan suđenjem na utakmicama Vojvodine, mada je, kako sam kaže, grešaka bilo, ali on tu nije video nameru. Kao što nije video ni zlu nameru Lalatovića, pa ne očekuje bilo kakve probleme u daljoj saradnji.

“Nije nam ideja da prečicom dođemo do raskida ugovora, ako je to neko mislio. Ovo je isključivo stvar poštovanja klupske discipline“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna