NE PRESTAJU PRIČE OKO MARADONINOG NASLEDSTVA: Dijego ostavio znatno manji iznos nego što se pričalo

Novosti online

17. 02. 2021. u 08:36

ČITAV svet je bio u neverici kada se pojavila vest da je preminuo legendarni Dijego Armando Maradona. Od tada su prošla gotovo četiri meseca, ali i dalje je dosta stvari nejasno kada je smrt jedno od najboljih fudbalera svih vremena u pitanju.

НЕ ПРЕСТАЈУ ПРИЧЕ ОКО МАРАДОНИНОГ НАСЛЕДСТВА: Дијего оставио знатно мањи износ него што се причало

Foto: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

Velika misterija i koliko nasledstvo je ostalo iza "El Pibea". Mnogi su se javljali kako njima treba da pripadne deo.

Ipak, poslednje informacija iz Argentine glase da je Maradonino nasledstvo daleko manje nego što se najpre pričalo i da ono iznosi 4,46 miliona evra.

- Pričao se o 86 miliona evra, ali zapravo se samo oko 4,6 pojavilo na njegovim bankovnim računima uz jedan mali stan, staru kuću i dva automobila - rekao je advokat Mario Baudri koji zastupa Maradoninog najmlađeg sina Dijega Fernanda i dodao:

- Dijego je zaradio mnogo novca, ali ga nije imao. To se nije pojavilo u finansijskim izveštajima, tako da ne znamo da li ga je potrošio - ili je negde gde ne znamo.

Poznato je da je Maradona često boravio u Duabiju. Pojavila se informacija da tamo postoje dva seta kojima je mogao da pristupi samo "El Pibe", ali nije poznato šta se nalazi u njima.

Advokat je ispričao i da je u kući u Buenos Ajresu postojao sef za koji je Maradona mislio da samo on može da ga otvori, ali je zapravo mogao bilo ko.

- Ako je zaradio milione, gde su nestali? Ako ih je potrošio, i nadamo se da je to slučaj, onda nema problema. Njegovi naslednici će moći da budu mirni samo ako znaju šta se desilo. Ali, sada nema nikakvih dokaza šta se desilo - zaključio je Baudri.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)