VEOMA EMOTIVNA PORUKA BOAĆIJA: NJegove reči oduševiće svakog navijača Crvene zvezde

Novosti online

13. 01. 2021. u 19:20

RIČMOND Boaći napustio je Crvenu zvezdu, a napadač iz Gane se emotivnom porukom oprostio od kluba u kom je ostavio dubok trag.

ВЕОМА ЕМОТИВНА ПОРУКА БОАЋИЈА: Његове речи одушевиће сваког навијача Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nema sumnje da će svaki navijač beogradskih crveno-belih biti oduševljen kada pročita reči sjajnog golgetera.

- Neverovatna avantura sa jednim od najboljih klubova u mojoj karijeri došla je kraju. Kada napuštate svoju porodicu ne možete ostati nemi, pokazaćete ljubav i zahvalnost za sve što je moj boravak u Crvenoj zvezdi učinilo ovako predivnim. Veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću na čiji sam zahtev stigao u Beograd. Zahvaljujem i Vladanu Milojeviću koji je u meni probudio glad za golovima, on je neverovatna osoba, mogao bih o njemu pričati do sutra. I za kraj, moram da istaknem jednog od najboljih fudbalera u istoriji - Dejana Stankovića. On je trener koji je pronašao balans između mlađih i starijih fudbalera, osoba koja nas je odvela tamo gde jesmo - napisao je Boaći.

Nije se strelac 60 golova u Zvezdi zaustavio ovde.

- Opisati moje doskorašnje saigrače je teško, oni su kao Spartanci iz filma "300", oni su kao Inter iz perioda Žozea Murinja. Disciplina, predanost, ljubav i humanost su mi pomogli u postizanju golova za Crvenu zvezdu. Svim svojim saigračima iz crveno-belog dresa šaljem pozdrave, a Bog će vam pomoći u svemu što želite. Poseban pozdrav dugujem i medicinkom osoblju kluba.

Boaći, koji je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao 104 utakmice morao je da pomene navijače.

- Navijači su mi pomogli da u postizanju golova uživam kao u jelu i piću. Neverovatna podrška i ljubav od ovako fenomenalnih navijača samo je podsticala moji duh i predstavljalo dodatnu motivaciju. Ja sam vaš fudbaler i brat Boćko, koji je iskoristio ovaj trenutak da se zahvali svima u Srbiji, ali i Crvenoj zvezdi za svu ljubav i podršku u prethodnim godinama čak i u vreme mojih povreda. Volim vas sve - istakao je Ričmond Boaći na svom Instagram profilu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju