DEJAN STANKOVIĆ: Hvala klubu, mnogo nam znači rad na Kipru, igrači su u zavidnoj formi

Novosti online

13. 01. 2021. u 11:50

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Хвала клубу, много нам значи рад на Кипру, играчи су у завидној форми

FOTO: M. Vukadinović

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske posle drugog dana zimskih priprema na Kipru.

- Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar.  Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i jedne mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove – istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan, šef stručnog štaba imao je samo reči hvale za svoje igrače.

- Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.  

- Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo – istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)