SAVIĆEVIĆA RAZBESNEO TERZIĆEV POZIV: On je čovek sa kojim se nikad neću pomiriti i ne treba da me zove na utakmicu

Novosti online

31. 12. 2020. u 12:44

SUKOB Dejana Savićevića i Zvezdana Terzića traje od utakmice Crna Gora - tzv. Kosovo, kad su Ljubiša Tublaković, Filip Stojković i Mirko Ivanić obili da igraju taj meč.

САВИЋЕВИЋА РАЗБЕСНЕО ТЕРЗИЋЕВ ПОЗИВ: Он је човек са којим се никад нећу помирити и не треба да ме зове на утакмицу

FOTO: AP

Savićević je potom optužio Terzića da stoji iza svega, usledile su međusobne optužbe, Terzić je potom sumnjao da je Savićević lobirao da ga ne puste u Crnu Goru.

Ipak, kada je Crvena zvezda na žrebu za šesnaestinu finala izvukla Milan sportski direktor crveno-belih je odlučio da "geniju" uputi poziv da bude gost na stadionu "Rajko Mitić" pošto je on legenda oba kluba.

To je razbesnelo predsednika Fudbalskog saveza Crven Gore.

- Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku - to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo - zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna - ima svoj život, ja imam svoj, i on je posljednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu - istakao je Savićević za ''Arenu sport'', a prenose ''Vijesti''.

Istakao je da nema ništa protiv da ga na utakmicu pozovu predsednik kluba Svetozar Mijailović ili sportski direktor Mitar Mrkela, ali da Terzićev poziv vidi kao provokaciju.

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli - da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom "uradili" ili "odradili". Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put - onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je - poručio je Savićević.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Milan na stadionu "Rajko Mitić" igra se 18. februara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)