SUKOB Dejana Savićevića i Zvezdana Terzića traje od utakmice Crna Gora - tzv. Kosovo, kad su Ljubiša Tublaković, Filip Stojković i Mirko Ivanić obili da igraju taj meč.

Komentari (24)

Miki

31.12.2020. 12:58

Tvrdoglavost ide pod ruku sa glupošću. Pomire se najveći neprijatelji posle ratova gde je izginulo na milione ljudi a neće Dejo jer je (ako je) Terzić nagovorio dva fudbalera da ne igraju utakmicu. Smešno!

Petar

31.12.2020. 13:22

Дејо је гласао против чланства Косова у Уефа и више пута се јављао за реч и говорио да ако желе Косово у УЕФА морају променити правилник јер државе које нису чланови УН могу да буду у УЕФА само ако им то одобри матична држава - а то значи Србија. Ово је радио иако је Милов човек. А за Терзу знамо ко је.

Ljiga milogorska

31.12.2020. 14:13

Pa šta drugo očekivati od ovog ostrašćenog milogorca i konvertita koji je prodao veru i pretke za večeru i koji zajedno sa Milovim satanistima napada SPC i otima srpske svetinje šlihtajući se Šiptarima i ustašama . Čovek je izdao rodjenu ćerku, a kamoli veru i poreklo. Njemu nije mesto da kroči u Srbiju a kamoli na Marakanu.

Kell

31.12.2020. 14:21

Dejooo...samom utakmicom Crne Gore protiv tzv Kosova, ti si prizano Kosovo, a znas sta je Kosovo za Srbe... Hvala tebi sta si sve dao Zvezdi, ali nr zaboravi i Zvezda je tebi mnogo dala... Ziv bio, ali nisi ti cist ni malo...naprotiv...

Vule

31.12.2020. 16:33

Savicevic vise ne dolazi u Zvezdi, to treba svima da bude jasno. Zato i ntreba ga zvati. Covek postao presednik Fudbalskog saveza Najvece mnogoljudske zemlje na svetu Crne Gore Koja moze da napuni dva Zvezdina stadiona. Dali Savicevic zna da postoje sportski udarci koje,treba da ih dobijas i isto da ih zadajes po potrebi, on je izabrao FLjumentari mi Volimo nasu zvezdu i Srbiju. Necemo sigurno da placemo za njim jer ne zasluzuje za mene nikakvu paznju.

Rašo

31.12.2020. 18:05

Dejo veliki si bio igračina,ali kao čovek nisi ni blizu.Nisam ništa čuo da si dao svoj glas protiv usvajanja zakona o veroispovesi koji je Đukanović donio.Ako si imalo posten to bi mogao napraviti.Sad vidimo da si jedan od propalog Đukanovieva režima.Bravo.