OGROMAN RED ZA TUHELA: Arsenal, Mančester junajted, Juventus...

Novosti online

27. 12. 2020. u 13:32

NEMAČKI stručnjak je neočekivano dobio otkaz u Parizu, ali sudeći prema pisanju medija, neće dugo čekati na novi posao koji ga čeka, ni manje ni više, nego u Premijer ligi.

ОГРОМАН РЕД ЗА ТУХЕЛА: Арсенал, Манчестер јунајтед, Јувентус...

Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Tuhel, koji je prethodno uspešno vodio Borusiju iz Dortmunda, je na vrhu liste želja čelnika Arsenala i Mančester Junajteda.

Čelnici Arsenala su odlučili da podrže Mikela Artetu posle pobede nad Čelzijem, ali eventualna nova serija loših rezultat definitivno će označiti odlazak sa klupe nekadašnjeg pomoćnika Pepu Gvardioli u Mančester Sitiju.

Takođe, u Junajtedu nisu zadovoljni Solskjerom jer je klub sa Old Traforda doživeo nekoliko sramotnih poraza u Premijer ligi i ispao je iz Lige šampiona, pa bi lako mogao da postane bivši ukoliko veže dva ili tri loša rezultata.

Tuhel ne krije da želi u Premijer ligu, a ostaje da se vidi gde će dobiti šansu. Nije tajna ni da u Juventusu razmišljaju da dovedu Tuhela umesto Andree Pirla, kom se žestoko drma klupa posle katastrofalnog starta Juventusa u Seriji A. Ipak, deluje da je Nemcu primamljivija Premijer liga.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)