KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (4): Matić i dalje ne izlazi iz mode!

Đ. S.

22. 12. 2020. u 21:17

BEZ obzira na to što se Nemanja Matić ove godine oprostio od reprezentacije, rezultati jubilarne 50. ankete našeg lista "Kapiteni biraju fudbalera godine" ukazaju da je u domaćim okvirima mišljenje da mu je i dalje mesto među "orlovima".

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (4): Матић и даље не излази из моде!

foto: EPA

Da visoki vezista iz Vrela ne izlazi iz mode smatraju nosioci traka u Radniku iz Surdulice i Napretku, Dušan Stevanović i Miroljub Kostić.

Obojica današnjih glasača su se latila selektorskog posla i Matića svrstali u reprezentativni tim po ličnom nahođenju. Uz to, Kostić je otišao korak dalje i trostrukog osvajača ove nagrade nominovao za prvu zvezdu našeg fudbala u proteklih 365 dana. Štoper Radnika je, takođe, za najboljeg domaćeg igrača izabrao zadnjeg veznog, samo što je njegov pogled odlutao do Sevilje i sjajnog Nemanje Gudelja koji se okitio trofejem Lige Evrope ove godine.

Donekle nekonvencionalni izbori, ukrasili su i superligaški deo naše prestižne ankete. Kapiten Surduličana, za fudbalera godine je izabrao vihornog ofanizvca Čuaričkog, Veljka Birmančevića. Za defanzivnog vezistu Napretka, tu počast je zaslužio El Fardu Ben, Zvezdin univerzalac koji je sada treći igrač u trci za nagradu iz redova srpskog šampiona.

Sutrašnjim glasanjem dolazimo do polovine trke, a pobednika ni na vidiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)