OD ROĐENJA MOG - ZVEZDA POKRENULA NOVU AKCIJU: Srnić delio poklone najmlađim zvezdašima

Novosti online

13. 12. 2020. u 16:45

FUDBALSKI klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju darivanja novogodišnjih paketića najmlađim članovima kluba, rođenim u 2020. godini.

ОД РОЂЕЊА МОГ - ЗВЕЗДА ПОКРЕНУЛА НОВУ АКЦИЈУ: Срнић делио поклоне најмлађим звездашима

FOTO: FK Crvena zvezda

Danas je mališane uz delegaciju Crvene zvezde obradovao i bivši igrač kluba Slavoljub Srnić, koji se sa velikim zadovoljstvom pridružio akciji. 

"Poznato je da se ljubav prema crveno-beloj boji javlja u detinjstvu, a iz primera mališana koje smo danas posetili može se videte da je neraskidiva veza našeg kluba i navijača stvar kućnog vaspitanja", navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

Srnić nije krio zadovoljstvo ovom akcijom 

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u današnjoj akcija, koja je posvećena najmlađim članovima. Crvena zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki klub i da se u i situaciji u kojoj se trenutno nalazimo brine za sve članove našeg društva. Posle fenomenalna akcije koja je organizovana tokom karantina, ovo je još jedan lep gest Crvene zvezde, siguran sam da će mališanima ovo biti jedna lepa uspomena na voljeni klub", istakao je Slavoljub Srnić.

Crvena zvezda će u narednim danima nastaviti podelu novogodišnjih paketića i obilaziti osim Beograda i ostale gradove širom Srbije u želji da svim mališanima dostavi poklone koje je Crvena zvezda pripremila za nih. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna