MEZIMAC DELIJA SE NUDI: Vratio bih se u Zvezdu, ne znam da li klub želi mene!

Novosti online

04. 12. 2020. u 18:33

CRVENA zvezda je sinoćnjim remijem bez bodova protiv Hofenhajma na stadionu "Rajko Mitić" obezbedila proleće u Ligi Evrope, odnosno drugo mesto u grupi "L" odmah iza Nemaca, a ispred češkog Slovana iz Libereca i belgijskog Genta.

МЕЗИМАЦ ДЕЛИЈА СЕ НУДИ: Вратио бих се у Звезду, не знам да ли клуб жели мене!

FOTO: Nebojša Paraušić

Poslednji put kada je to Zvezdi pošlo za rukom, bilo je u sezoni 2017/18. Tada je u crveno-belom timu igrao Slavoljub Srnić, strelac jedinog gola u ključnoj pobedi nad Kelnom (1:0), kao i asistent u remiju sa BATE Borisovim (1:1) na početku takmičenja.

On se sada stidljivo spominje kao jedan od igrača koji bi mogli da se vrate u Zvezdu u zimskom prelaznom roku i da pojačaju tim za šesnaestinu finala. Trenutno je bez kluba i trenira sa prvim timom srpskog šampiona.

"Za sada još ništa ne znam. Ne samo što se tiče Zvezde, nego bilo kog drugog kluba. Čekam januar, da počne prelazni rok, pa ćemo da vidimo. Tu sam, treniram trenutno sa timom. Na klubu je da odluči. Što se mene tiče, ako dođe do toga da biram između Zvezde i nekog drugog kluba, tu nema biranja", rekao je Srnić za "MaxBet sport" i dodao:

"Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, i prošle godine i ove. Nema šta, Zvezda i te kako dobro predstavlja Srbiju u Evropi. Svake godine pravi neki bolji uspeh nego prethodne. Prvo smo igrali Ligu Evrope, pa dve godine Ligu šampiona, pa sada opet Liga Evrope i drugo evropsko proleće za četiri godine… Sigurno da može i dalje od šesnaestine finala. Ima tu naravno i drugih faktora koji utiču. Pre svega faktor sreće, što se tiče ekipa koje mogu da se dobiju u narednoj rundi. Uz malo sreće na žrebu, Zvezda može u osam najboljih u Ligi Evrope. Mi smo te 2017/18 izvukli CSKA Moskvu, jakog protivnika sa dugogodišnjim kontinuitetom dobrih rezultata u Evropi. Jako malo nam je nedostajalo da prođemo dalje, imali smo stopostotnu šansu u finišu za prolaz, Šilja Pešić nije uspeo da da gol. Detalji su tada odlučili, i u prvoj utakmici je Nemanja Radonjić imao "jedan na jedan". Ko zna šta bi tada bilo da je dao gol. Eto, nadam se da će ove sezone da se vrati Zvezdi za to i da će da prođe u osminu finala".

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)