MIJATOVIĆ KRITIKOVAO ZIDANA: On mora da popravi igru svoje ekipe i da uvidi greške, ali najpre da odradi pripremu utakmice

Novosti online

29. 11. 2020. u 12:26

NEKADAŠNjI fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović kritikovao je Zinedina Zidana nakon poraza “kraljevskog kluba” od Alevesa.

МИЈАТОВИЋ КРИТИКОВАО ЗИДАНА: Он мора да поправи игру своје екипе и да увиди грешке, али најпре да одради припрему утакмице

Foto: EPA

Real je izgubio na svom terenu (1:2), a Mijatović smatra da je glavni krivac za novi kiks Madriđana, upravo Zidan koji je veoma loše pripremio utakmicu.

Sa druge strane, bivši napadač je pohvalio Alaves za odličnu igru.

– U pripremi ove utakmice, Zidan je morao da uvidi da Alaves ima opasno levo krilo i dvojicu napadača, i tu je bilo najviše problema. Alaves me je prijatno iznenadio, jer je došao odlučno, bez straha, sa entuzijazmom da napadne i pobedi – rekao je Mijatović.

On dodaje da je Francuz napravio velike greške i u samoj postavci igrača.

– On mora da popravi igru svoje ekipe i da uvidi greške, ali najpre da odradi pripremu utakmice i analizu rivala. Ako je Lukas Vaskez bio jedan od najopasnijih protiv Intera, onda ne sme da ga vrati na desnog beka, a ima Militaa na klupi. Ne znam šta je sa tim momkom, niti igra kao desni bek niti kao štoper i onda Zidan vrati Lukasa, ispred Asensija, koji mu nije mnogo pomagao na toj desnoj strani, gde je Alaves najopasniji – objasnio je Mijatović.

Real se dosta muči od početka sezone. Poslednja tri meča u prvenstvu Španije nisu zabeležili nijednu pobedu i zauzimaju četvrtu poziciju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest