ČOVEK ZVANI BAKSUZ: Luka Jović ponovo na stupcima španskih medija

Novosti online

23. 11. 2020. u 09:04

NADALA se sportska javnost da će nakon blistavih partija Luke Jovića u reprezentaciji nastaviti istim tempom i u Realu, ali...

ЧОВЕК ЗВАНИ БАКСУЗ: Лука Јовић поново на ступцима шпанских медија

FOTO: AP

Napadač Real Madrida je posle toga bio pozitivan na korona virus i sada i španski mediji pišu da momka iz Bijeljine sreća baš neće da pogleda.

Jović je dobro igrao u dresu Srbije, imao je priliku da bude heroj protiv Škotske, a potom je bio najbolji na terenu uz Mladenovića protiv Rusije. 

Još čeka Luka "svojih pet minuta", ali ne bukvalno, onako kako mu šansu daje Zidan. Ove sezone i dalje nije postigao nijedan gol i baš kada mu se ukazala prilika da počne utakmicu protiv Viljareala kao prvi napadač ekipe, Jović nije mogao - stigao je pozitivan rezultat na kovid-19 testu.

"Ali istina je da srpski napadač baš nije imao sreće, kao što je bio slučaj sa korona virusom. Jović je stigao posle reprezentativne pauze sa novom energijom pošto je oduševio za Srbiju. U tri utakmice je postigao tri gola i imao dve asistencije za 230 minuta na terenu. Po povratku u Madrid je bio uveren da bi njegova dobra forma mogla da se nastavi u dresu Reala. Njegovo mesto u startnoj postavi protiv Viljareala je bilo praktično osigurano jer je Benzema imao problema sa povredom", stoji u tekstu španskog lista "AS" koji se bavio manjkom sreće srpskog napadača.

Tada ga je sasekao korona virus. 

"U njegovoj najboljoj formi od dolaska u Madrid i sa širom otvorenim vratima za mesto u startnoj postavi, Jović je bio primoran na odlazak u karantin i ostaće tamo dok ne dobije negativan test. Iako su mu tek 23 godine, Jović je pokazao da je sklon povredama, jer mu je ovo šesto odsustvo zbog zdravstvenih problema za nešto više od godinu dana otkako je u klubu", stoji u tekstu lista "AS".

Da Jović baš nema sreće postarao se Marijano Dijaz, koji je neočekivano dobio mesto u timu protiv Viljareala i posle samo tri minuta utakmice postigao gol za Real.

Ostaje da se vidi kakva će biti situacija pred meč Reala protiv Intera u Ligi šampiona i da li će biti spreman. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?