PREGOVORI SU U TOKU: Frančesko Toti se vraća u Romu, ovo su navijači "vučice" dugo čekali!

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:16

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti u pregovorima je sa novim vlasnicima kluba oko povratka u tabor "vučice".

ПРЕГОВОРИ СУ У ТОКУ: Франческо Тоти се враћа у Рому, ово су навијачи вучице дуго чекали!

Foto: EPA

Američki biznismen Den Fridkin i njegov sin Rajan prošle godine su postali vlasnici "vučice", za koju su platili 591.000.000 dolara.

Oni su tada najavili i velike promene u funkcionisanju Rome, a ništa veliko ne bi moglo da prođe bez jednog od najvećih igrača u njenoj istoriji.

Porodica Fridkin želi da vrati Totija u klub, a prvi korak je već napravljen po tom pitanju, pošto je juče organizovan sastanak. Totiju je ponuđeno da preuzme neku od bitnih funkcija u klubu iako još uvek nije poznato koju. Sastanku je prisustvovao i generalni direktor Gvido Fjenga.

Legendarni kapiten želi da dobije neku od uticajnijih pozicija, a njegova ideja je da sedne u fotelju tehničkog direktora što je u hijerarhiji treća po važnosti funkcija u klubu.

Podsetimo, Toti je 2017. godine okončao karijeru kao 40-godišnjak nakon 28 godina u Romi jer mu tadašnja uprava nije ponudila novi ugovor. Nakon toga je obavljao funkciju direktora kluba s "Olimpika", ali se junu prošle godine povukao sa tog mesta zbog sukoba sa tadašnjim vlasnikom Džejmsom Pelotom, te je u međuvremenu postao fudbalski menadžer.

Kada je napuštao poslednji put Romu, Toti je istakao da neće kročiti na "Olimpiko" dok se vlasnička struktura ne promeni, a sada nema smetnji, potšo je Pelotu nasledio Fridkin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!