JOVIĆ I DALJE PATI ZA EP: Krivo nam je zbog Škotske, ali moramo da nastavimo dalje

Beta

16. 11. 2020. u 08:28

SRPSKI fudbaler Luka Jović rekao je da misli da je večerašnji nerešen rezultat sa Mađarskom najrealniji i da se nada pobedi reprezentacije protiv Rusije, kao i da ekipa mora da "nastavi dalje" posle poraza od Škotske.

ЈОВИЋ И ДАЉЕ ПАТИ ЗА ЕП: Криво нам је због Шкотске, али морамо да наставимо даље

FOTO: EPA

- Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šansi pred kraj utakmice koje nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili ovu utakmicu, nismo ni pobedili, a nadam se da ćemo pobediti u sledećoj utakmici protiv Rusije", rekao je Jović za Sportklub posle utakmice sa Mađarskom.

Srbija je tri dana posle poraza od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo igrala 1:1 sa Mađarskom u Budimpešti i blizu je ispadanja u Ligu C.

Potrebna joj je pobeda u poslednjem kolu nad Rusijom, ali i poraz Turske od Mađarske kako bi opstala u Ligi B.

Utakmicu sa Mađarskom analizirao je i Dušan Tadić.

- Bilo je i dobrih i loših stvari, treba da vidimo i izvučemo pouke. Imali smo neke prilike da pobedimo. Treba da analiziramo i vidimo gde možemo da napredujemo", kazao je Tadić.

Član stručnog štaba Aleksandar Janković, koji je vodio ekipu umesto selektora Ljubiše Tumbakovića, rekao je da je Srbija imala dva protivnika.

- Imali smo dva protivnika, jedan je bila Mađarska koja se plasirala na Evropsko prvenstvo, a drugi smo to bili mi sami sebi", rekao je Janković.

- Bilo je izuzetno teško posle utakmice pre tri dana da se mobilišemo, ponovo napraivmo pripremu, kako mi u stručnom štabu, fudbalskom savezu, tako su i igrači morali da daju sve iz sebe kako bi uspeli da potvrde svoj profesionalizam, ljubav prema dresu reprezentaciji. Sve smo učinili kako bismo utakmicu odigrali konkurentno", dodao je Janković.

Reprezentacija Srbije će u poslednjem kolu Lige nacija dočekati Rusiju u sredu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest