RADNIČKI ČEKA RADNIK: Motivisani smo za ovaj meč, želimo pobedu pre reprezentativne pauze

Novosti online

06. 11. 2020. u 16:58

FUDBALERI Radničkog u subotu od 16 časova dočekuju Radnik iz Surdulice, u sklopu 14. kola Superlige Srbije.

РАДНИЧКИ ЧЕКА РАДНИК: Мотивисани смо за овај меч, желимо победу пре репрезентативне паузе

FOTO: FK Radnički

Radnički u ovaj meč ulazi kao osmoplasirani na tabeli sa 21 bodom, dok je Radnik na 15. poziciji sa 14 bodova na svom kontu.

Nišlije na ovom meču sa klupe neće predvoditi šef stručnog štaba Milan Đuričić, koji je dobio pozitivan test na koronavirus, pa će meč voditi njegovi pomoćnici. Duel protiv Radnika najavio je jedan od pomoćnih trenera Radničkog Zumbul Mahalbašić.

"Bez obzira na probleme koji nas prate, mi smo se za ovaj susret spremali u dobroj atmosferi.  Veoma smo motivisani i želimo da pobedom odemo na reprezentativnu pauzu, tokom koje ćemo imati vremena da mnoge stvari u igri dovedemo u red. Domaćini smo, igraćemo napadački i svi smo optimisti po pitanju konačnog ishoda. Protivnika poštujemo. Radnik je dobra i disciplinovana ekipa, imaju u svojim redovima sjajnog strelca Makarića, veoma su borbeni, ali dobro smo ih izanalizirali i smatram da ćemo se mi pitati na ovom meču", rekao je Mahalbašić.

Radnički u ovoj utakmici neće biti kompletan.

"Žarko Marković ima crveni karton iz prošlog kola, Dušan Pantelić je povređen, a Nenad Gavrić je pozitivan na koronavirus. Ti su izuzetno bitni fudbaleri za našu igru, ali imamo dugačku klupu i igrače koji su spremni da ih zamene na pravi način", završio je Mahalbašić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)