JUNAK RADNIČKOG U UTAKMICI PROTIV PARTIZANA DUŠAN PANTELIĆ ZA "NOVOSTI": Povređen sam dao gol

G. K.

28. 10. 2020. u 08:20

KOLO za nama u domaćoj fudbalskoj Superligi obeležili su golman Javora Đorđe Lazović, koji je bravurama doneo remi svom timu protiv Crvene zvezde na "Marakani" (0:0) i vezista Radničkog iz Niša Dušan Pantelić, koji je golom u 78. minutu presudio drugom "večitom", Partizanu (1:0), čime je učinio uslugu pre svega crveno-belima.

ЈУНАК РАДНИЧКОГ У УТАКМИЦИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА ДУШАН ПАНТЕЛИЋ ЗА НОВОСТИ: Повређен сам дао гол

FOTO: FK Partizan / Dušan Pantelić (levo)

Dan posle senzacionalnog trijumfa, Pantelić je u razgovoru za "Novosti" govorio o tome šta je prethodilo pogotku i njegovom odjeku.

"Igrao sam skoro celu utakmicu povređen. Dobio sam udarac u nogu i bila je ideja da izađem na poluvremenu, ali sam, što bi se reklo, stisnuo zube, nastavio i stigla je nagrada za to. Međutim, posle gola bukvalno nisam mogao više da hodam i morao sam da izađem. Uradiću dodatne preglede i nadam se da nije ništa ozbiljno", napominje Partizanov dželat.

BIO U PARTIZANU

PANTELIĆ je u sezoni 2014/2015. jednu polusezonu nastupao za Partizan, sa kojim je imao stipendijski ugovor.

"Igrao sam na prijateljskim utakmicama za crno-bele, postigao i jedan pogodak. Međutim, tad je konkurencija u Partizanu bila velika i prosleđen sam u Teleoptik. Trener je bio Marko Nikolić, nisam želeo da sedim na klupi i prešao sam u Voždovac", kaže Dušan.

Međutim, heroj Radničkog će po svemu sudeći u zimskom prelaznom roku napustiti Srbiju i otisnuti se u međunarodne vode.

"Ističe mi ugovor u decembru. Nikad ne reci nikad, ali 99 odsto odlazim iz Radničkog na kraju ove polusezone. Imam neke dobre ponude iz inostranstva i mislim da ću prihvatiti jednu od njih", poručio je 27-godišnji Pantelić, koji je na "Čair" došao prošle godine iz grčke Janjine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!