NA POMOLU SENZACIONALNA TRAMPA REALA I JUVENTUSA: Hoće li se sreća konačno osmehnuti Luki Joviću?

Novosti online

30. 10. 2020. u 22:47

NAKON što je prije nekoliko meseci dogovorio razmenu igrača s Barselonom, Juventus bi mogao sličan posao, a isti recept, da primenii sa najvećim rivalom Katalonaca.

НА ПОМОЛУ СЕНЗАЦИОНАЛНА ТРАМПА РЕАЛА И ЈУВЕНТУСА: Хоће ли се срећа коначно осмехнути Луки Јовићу?

FOTO: EPA

Italijanski "Kalčomerkato" javlja da je Real jako zainteresovan za vezistu Juventusa Paula Dibalu.

U Madridu nemaju dovoljno novca za dovođenje 26-godišnjeg Argentinca, pa italijanskom prvaku nude manje novca uz dvojicu igrača.

Dibala je velika želja trenera Reala Zinedina Zidana. Argentinac u Juventusu ne blista, a ugovor mu ističe za manje od dve godine.

U sličnoj situaciji kod Zidana je Isko. Španski ofanzivni vezista ima ugovor do 2022. godine i ove sezone retko dobiva minutažu, prenosi "Index.hr".

I dok za Iska nema mesta u prvih 11, brazilski talenat Vinisijus se ne uklapa u viziju trenera Reala, pa bi madridski klub hteo da ga se reši već ove zime.

Juventus je ranije hteo da dovede i Iska i Vinisijusa, pa italijanski mediji javljaju da je torinski klub spreman za dogovor s Madriđanima.

Podsetimo, upravo Vinisijus Žunior predstavlja najvećeg konkurenta Luki Joviću u Real Madridu, a njegovim odlaskom bi Srbin sigurno dobio znatno više šansi i minuta kod Francuza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!