MESI ČEKAO RONALDA: Večeras susreti drugog kola Lige šampiona, derbi u Torinu

N. I.

28. 10. 2020. u 09:00

OTKAKO su se u leto 2018. godine rastali u Španiji, dvojica najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi se još nisu sreli na terenu. Prošlo je više od dve godine kako su punih devet sezona u dresovima Real Madrida i Barselone ova dvojica asova vodila velike bitke u La ligi, a prilika da se ponovo sretnu ukazuje se možda večeras (21.00).

МЕСИ ЧЕКАО РОНАЛДА: Вечерас сусрети другог кола Лиге шампиона, дерби у Торину

FOTO: AP

Juventus u drugom kolu Lige šampiona dočekuje pred praznim tribinama u Torinu posrnulu Barsu, koja je u subotu pokleknula u "klasiku" 3:1, pošto je čas iz fudbala i "namazanosti" na "Kamp Nou" držao iskusni Serhio Ramos koji je i posle Ronalda ostao gazda svlačionice najvećeg kluba na svetu.

Ronaldo je do sinoć, kao i većina navijača Juventusa, čekao negativan test na koronu. Posle dva pozitivna rezultata, iako nema apsolutno nikakve simtome virusa, prva zvezda torinskih crno-belih bi mogao se večeras pojavi na terenu. To bi značilo da bi kamere bile usmerene ka njemu i Mesiju veći deo vremena pre, za vreme i posle meča. U suprotnom, Mesi će igrati bez velikog rivala na drugoj strani terena.

"Čeka nas utakmica sa izutetnim rivalom. Nažalost, i dalje ne možemo da računamo na podršku navijača sa tribina, ali verujem da ćemo svi uživati u dobrom fudbalu sa Barselonom koja je bila ubedljiva protiv Ferencvaroša u prvom kolu pobedom od 5:1", podsetio je trener Juventusa, legendarni Andrea Pirlo šta možemo da očekujemo večeras u Torinu.

RADOJČIĆ DELEGAT

OSIM Nemanje Gudelja, koji će nastupiti večeras za Sevilju, na tribinama stadiona "Ramon Sančez Pizhuan" će biti još jedan Srbin. Naš nekadašnji arbitar Igor Radojčić je delegat UEFA na ovom meču.

Osim ove utakmice, večeras ćemo biti u prilici da vidimo da li će i koliko lako Pari Sen Žermen moći u gostima protiv novajlije u eliti, Bašakšehira, da li povreda i dalje muči našeg Sergeja Milinković-Savića pred duel u Belgiji protiv Briža. Sevilja sa našim Nemanjom Gudeljom dočekuje francuski Ren.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić sa svojim Mančester junajtedom čeka Lajpcig, a zanmljivo je da su oba tima ostvarila pobede u prvom kolu LŠ. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)