FUDBALERI Crvene zvezde savladali su jermenski Ararat rezultatom 2:1 i tako se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope.

Komentari (8)

Mico

01.10.2020. 20:40

Menjajte pod hitno Stankovica i dovedite igrace . Ovo je sramota, On vadi Kangu i Kataja a Ben jedva trci a jednu akciju nije imo . A Garcija im nije trebo !!! Rodic , Gajic, Gobeljic i Ben nisu ni za petu ligu a kamoli za Zvezgu, Povukla se Zvezda i brani rezultat . Tuga i bruka

Nenad

01.10.2020. 21:15

Bravo momci za prolazak dalje. Ruku na srce lako su vas prolazili na kontre i to je nesto sto treba da se poboljsa obavezno pred grupnu fazu. A nije izgleda ni kondicija jaca strana. Deki popravi to malo pa da se malo radujemo zimi u evropi. Napred zvezdo!!!

boki

02.10.2020. 04:31

Slaba i bleda igra zvezde nema brzine neprecizni pasovi vracanje lopte neuigranost jedva se ptovukla u LE .Sa ivsko slsvom sporom i mlskom igrom nema pobeda u LE.

Pera

02.10.2020. 09:53

Neosporno je da je Zvezda bolji tim od Ararata što je i pobedom dokazala. Međutim, igrači tokom utakmice nisu dokazali da ostavljaju srce i zadnji atom snage za pobedu. Igraju kao da sparinguju na treningu. Utakmica je realno mogla i drugačije da završi jer su se pojedini igrači nakon voćstva 2:0 opustili i šetali po terenu. Ako je u pitanju umor onda Stanković treba poraditi na tome ali ipak smatram da kao ekipa nemaju onaj zajednički, pobednički mentalitet "umreti ali ne izgubiti"!