SUPRUGA HTELA DA UBIJE LEGENDARNOG FUDBALERA: Tražila mesto za grob, platila milion dolara, ali je na kraju ljubavnik izdao

Tanjug

27. 09. 2020. u 08:30

СУПРУГА ХТЕЛА ДА УБИЈЕ ЛЕГЕНДАРНОГ ФУДБАЛЕРА: Тражила место за гроб, платила милион долара, али је на крају љубавник издао

Foto EPA

JAGMUR Ašik, supruga bivšeg turskog fudbalera Fenerbahčea, Galatasaraja i Bešiktaša Emrea Ašika, optužena je da je ljubavniku ponudila oko 1,2 miliona američkih dolara kako bi organizovao ubistvo njenog muža, piše turski list "Hurijet".

- S njom sam imao aferu. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donela komad mesa i tražila da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: "Ne možeš to da uradiš". Posle toga je bila izuzetno besna", svedočio je njen ljubavnik Erdi Sungur pred turskim tužilaštvom.


Sungur je u međuvremenu upoznao Jagmur Ašik sa plaćenim ubicom koji je zbog tri ubistva već bio u zatvoru, preneo je portal Klix.ba.

Ona je, kako se navodi u optužnici, dala plaćenom ubici pištolj, nakon čega su u jednoj turskoj regiji pretraživali sigurna mesta gde bi mogli da zakopaju telo Ašika posle ubistva.

Plaćeni ubica je na kraju odustao od svega.

Emre Ašik, koji je 34 puta nastupao i za reprezentaciju Turske, iz braka sa Jagmur ima troje dece.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)