FUDBALERI Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ratko

25.09.2020. 13:50

Sta to je gromada od kluba zvana FKP. Prosecna ekipa vas sprasila, oni su truba ekipa ali vi ste dno Evropskog fudbala kao i vase komsije. Pljujete jedni po drugima u ovom nasem jadnom prvenstvu a cim vas dohvate ove trecerazredne Evrooske ekipe idete kuci tipa Omonija-Sarloa koje su to ekipe. Ali za cas gospodo koji vodite dva fudbalska kluba iz prestonice obvi treceligasi Evropskog fudbala su za vas nedostizni. Proce dosta cremena dok ne shvatite gde gresite. Vi ne gresite jer vi koji vodite te dva velikana ne radite u i interesu klubova vec radite zarad svojih licnih interesa. Nema struke tu i tu je kraj i pocetak vasih krahova, zaboravili ste da se fudbal igra za golove i da moras dati gol vise da bi isao dalje. Ali struka koje nema vodi u propast to jest ovu Srpsku ligu za to ste jedino rodjeni da tu mesetarite i pljujete se do mile volje paleci jadne navijace koji misle da je sve kako vi kazete. To se odmah vidi u Evropi gde ste jer tamo se igra fudbal za orestiz a ne za tvaranje mrznju medju klubovima. Ko ima bolje igrace taj ide dalje. Gde su tu nasi klubovi gospodo koji vodite Srpske klubove?. Je li se iko od vas zapitao ili bar malo postideo radeci posao za koji nije stvoren a uzima za Srpske pojmove veliku lovu!

Milos

25.09.2020. 14:19

Odlican je to tim, najbolji u Belgijskoj ligi i parirati im sa ovakvim timom je maksimum. A sts pricaju oni koji igraju sklanjalice i ruse rekorde po Srbiji a onda ispadnu od jedne jadne Omonije je nebitno.

NEKO IZ MASE

25.09.2020. 21:57

@Milos - Добро ми смо испали, ви сте им парирали! И шта даље? Ми играмо још једну утакмицу (мада не видим да ће ту бити неке среће, обзиром на квалитет моје Звезде), а ви тек на јесен 2021-ве. Ви сте парирали, а "јадна Омонија" је у шеширу за Лигу Европе! Кога је брига коме сте ви парили када сте испали из даљег такмичења. Људи дали сте слепи код очију и не видите да се фудбал у Србији ситематски уништава од идиота и да је на крају битно не да играш у Европи, већ дали си некоме парирао. Па шта су наши клубови спаринг партнери? Чини ми си да је тако.

dobri irac

25.09.2020. 16:18

Neću da se pravim neki stručnjak ali tvrdim da je Omonija jači tim od Šarloa ,a obe ekipe su u globalu trećerazredne.Jači je recimo Čukarički od obe ekipe a naši klubovi ne mogu da ih prođu.Ko je tu kriv? Sve je jasno-treneri.Ne umeju da motivišu ekipe,da ukomponuju pravi sastav...Umesto da sastavljaju tim od zdravih igrača koji su u boljoj formi oni guraju imena koja su povređena ili dugo nisu igrali i eto propasti.