NAVIJAČI LIDSA NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: "Ludak" blizu potpisivanja novog ugovora

Beta

20. 08. 2020. u 16:40

TRENER fudbalera Lidsa Marselo Bijelsa blizu je potpisivanja novog ugovora, rekao je danas izvršni direktor tog engleskog kluba Angus Kiniar.

НАВИЈАЧИ ЛИДСА НЕМАЈУ РАЗЛОГА ЗА БРИГУ: Лудак близу потписивања новог уговора

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bijelsa je vratio Lids u Premijer ligu, gde će se klub u predstojećoj sezoni takmičiti prvi put posle 16 godina. Ugovor 64-godišnjeg argentinskog trenera istekao je na kraju sezone, ali je Kiniar uveren da će Bijelsa uskoro potpisati novi.

- Znam da su navijači nervozni, to me čini pomalo nervoznim, ali mislim da za to nema razloga. Marselo je apsolutno koncentrisan na posao, ali kao i prošle sezone, znam da su svi bili nervozni zbog ugovora, na njemu je da izdvoji vreme i fokusira se na potpisivanje. Iako razgovaramo gotovo svakodnevno, uglavnom se radi o pripremama za sezonu, a ne o ugovoru - naveo je Kiniar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Lids želi da kupi od Brajtona beka Bena Vajta, koji je prošle sezone bio na pozajmici. Lids je poslao i treću ponudu Brajtonu, od 25 miliona funti za 22-godišnjeg fudbalera.

- Brajton je bio jasan da taj igrač nije na prodaju i za sada tako stoje stvari. Razgovarali smo, voleli bismo da dođe do transfera, ali prihvatamo to da Brajton želi da ga zadrži. Imamo i druge fudbalere koje želimo da kupimo, a razgovori o tim transferima se vode istovremeno - dodao je Kiniar.

Lids će sezonu u Premijer ligi početi utakmicom na Enfildu protiv šampiona Liverpula, a izvršni direktor Lidsa se nada da bi navijači mogli da se vrate na stadion do oktobra.

- Premijer liga radi naporno sa vlastima, vode se razgovori. Mislim da ima razloga da budemo pozitivni i mislim da Vlada na to gleda kao prioritet, da se navijači vrate. Premijer liga i svi klubovi misle da možemo da uvedemo mere kako bi se navijači na bezbedan način vratili, prvo u malom broju, ali bi se taj broj povećava tokom sezone - naveo je Kiniar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a