PARTIZANU USPELA GENERALKA: Majstorija Natha i odlični Marković demolirali Proleter

N. Iljukić

26. 07. 2020. u 19:30

TRENER Partizana Savo Milošević sklapa mozaik svog tima pred start novog prvenstva.

ПАРТИЗАНУ УСПЕЛА ГЕНЕРАЛКА: Мајсторија Натха и одлични Марковић демолирали Пролетер

Foto FK Partizan

Crno-beli su danas u četvrtom kontrolnom meču tokom kratkog pripremnog perioda savladali u Humskoj 1 novosadski Proleter 4:0 (1:0).

Bila je ovo utakmica u kojoj je Milošević skoro pojasnio sliku o startnih 11 za Partizan pred utakmicu 1. kola koju će beogradski tim odigrati u subotu, 1. avgusta protiv Napretka u Kruševcu od 17.30.

Partizan je tokom većeg dela utakmice koja je odigrana posle velikog beogradskog pljuska bio bolji, brži i taktički konkretniji rival.

Vođstvo je doneo kapiten izraelske reprezentacije Bibras Natho u 45. minutu prelepim golom iz slobodnog udarca posle prekršaja nad Umarom Sadikom na ivici šesnaesterca.

Ovim potezom je Izraelac "sinuo paučinu" sa gola Novosađana i reprizirao svoj potez od pre mesec dana kada je na isti način savladao golmana Čukaričkog.

Sadik je mogao da poveća prednost crno-belih u 47. minutu, ali se propisno obrukao kada je promašio prazan gol posle centaršuta Lazara Markovića.

Zato je baš Marković sjajnim golom u 52. minutu povećao na 2:0, da bi pobedu overio Sejduba Suma u 60. minutu, a asistent je opet bio Marković. Goste je dokusurio Saša Zdjelar efektnim golom za konačnih 4:0 u 87. minutu.

U drugom poluvremenu je priliku dobio i Maki Banjak, najnovije pojačanje Partizana koji je pre nekoliko dana stigao iz ljubljanske Olimpije.

Starteri za Partizan su bili Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, Suma, Stevanović, Asano i Sadik, pa se može očekivati da će ovo biti i postava na debiju u novoj sezoni Superlige sledeće subote u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade