ITALIJAN UDARIO PO MORINJU: Potpuno je gotov, više nije u stanju da trenira

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

09. 04. 2024. u 08:29

PORTUGALSKI trener Žoze Morinjo od januara, od kada je napustio Romu, nema klub. To što trenutno ne radi nigde nateralo je bivšeg igrača "vučice" Antonija Kasana da udari po iskusnom stručnjaku.

ИТАЛИЈАН УДАРИО ПО МОРИЊУ: Потпуно је готов, више није у стању да тренира

Tanjug/AP

Naime, on smatra da je 61-godišnjak iz Setubala gotov kao šef stručnog štaba i da više nikog ne može da trenira.

- Kao trener, Morinjo je sada potpuno gotov. Više nije u stanju da trenira, i dalje radi iste stvari kao pre deset godina. Danijele de Rosi je napravio od Rome jaku ekipu, on sada pravi izvanredan posao, uvek je bio stvoren za to - rekao je Kasano za "La Domenika Sportiva".

Podsetimo, Portugalac je do sada kao strateg radio u Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu, Mančester junajtedu, Totenhemu i pomenutoj Romi.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA: Ovako je Katai dao gol za Zvezdu protiv Radnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave