PARTIZANOV VEZISTA JUNG DŽUN - GOH PREZADOVOLJAN NOVOM SREDINOM: U Koreji navijaju za crno-bele

M. Bl.

05. 04. 2024. u 12:58

KADA je krajem januara stigao u Larnaku, u bazu Partizana na zimskim pripremama, južnokorejski internacionalac Jung - Džun Goh doslovno nije imao predstavu šta može da očekuje u novoj sredini.

ПАРТИЗАНОВ ВЕЗИСТА ЈУНГ ЏУН - ГОХ ПРЕЗАДОВОЉАН НОВОМ СРЕДИНОМ: У Кореји навијају за црно-беле

FOTO: FK Partizan

Posle četiri godine provedene u Pohangu Partizan je predstavljao njegovu prvu evropsku stanicu u karijeri, a sada u razgovoru za klupski jutjub kanal otkrio da mu je period adaptacije brzo prošao zahvaljujući saigračima, ali i Beograđanima koji su ga prihvatili kao svojeg.

- Gledao sam snimke navijača i pre nego što sam došao u Beograd tako da sam znao koliko su strastveni. Želeo sam što pre da dođem u Beograd. Od kako sam ovde navijači mi daju snagu, a Beograd kao grad mi se jako sviđa, ljudi su veoma ljubazni - istakao je Goh uz osmeh na licu.

Snimanje spota "Grupe JNA" je južnokorejskom internacionalcu dodatno približilo čari crno-bele boje i privrženosti navijača klubu.

- Nekada čujem te pesme i na stadionu. Naravno, ne razumem baš sve, ali osećam tu energiju. Bilo mi je interesantno, uživao sam i mislim da je to jako dobra stvar.

Nedavno je Goh u glavnom gradu Srbije imao posetu koja mu je mnogo značila.

- Roditelji su prvi put bili u inostranstvu, dok starija sestra često putuje i njoj se takođe jako dopada Beograd, rekla mi je da je jako lep grad. Otac i majka, kao i moji prijatelji redovno prate utakmice Partizana i u Koreji. Naručio sam desetak dresova, te sam poklonio porodici i prijateljima, a mnogi su mi tražili još.

Kada se pomene srpska hrana neizostavno pitanje je vezano za ćevape i sarmu, a Goh otkriva da još nije bio u prilici da proba ove specijalitete.

- Prvi put čujem nazive ovih jela, moraću da ih probam. Često jedem srpsku hranu i mnogo mi se sviđa, pa sa te strane zaista nemam na šta da se požalim.

Za sada u njegovim statističkim kolonama stoji jedan gol, postignut protiv IMT. Ambicije su svakako mnogo veće.

- Ni sada ne igram toliko loše, ali želim da imam više golova i asistencija i da pomognem svom timu. Daću sve od sebe da bude tako - zaključio je Goh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)