„BRĐANI“ PREKINULI VOŠIN TRIJUMFALNI NIZ: Vojvodina i Čukarički odigrali remi (1:1) na "Karađorđu"

S. B.

03. 04. 2024. u 13:00

NIZ od četiri trijumfa zaredom fudbalerima Vojvodine je u utorak uveče na „Karađorđu“, u duelu bez pobednika (1:1), prekinuo Čukarički, direktni rival za izlazak na evroscenu.

„БРЂАНИ“ ПРЕКИНУЛИ ВОШИН ТРИЈУМФАЛНИ НИЗ: Војводина и Чукарички одиграли реми (1:1) на Карађорђу

FKV


 Novosađanima je ostao žal za propuštenim prilikama pred 4.000 navijača, s obzirom na činjenicu da su opsedali gostujuću kapiju, ali i ostajali nedorečeni u samoj završnici napada.

Božidar Bandović, novosadski strateg, i pored toga je bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika, koji su se, kako ističe, borili i dali sve od sebe.

– Žao mi je što navijačima, koji su nas sjajno bodrili, nismo poklonili pobedu. Dominirali smo, posebno u prvom delu podigli ritam, bili bolji u presingu, kontrolisali utakmicu… I falio je samo taj gol za pobedu. Ipak, prezadovoljan sam energijom i željom igrača za pobedom i ako nastavimo po ovom modelu, doći će rezultati i pobede - kaže Bandović i dodaje da je Čukarički takođe bio opasan u nekim situacijama, što se očekivalo, jer je, kako je naglasio, reč o veoma kvalitetnom timu.

Odmeravanje za bodove Vojvodine i Čukaričkog, iz svečane lože „Karađorđa“, gledali su Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, i Milan Mandarić, novi potpredsednik i član Uprave Vojvodine, u društvu rukovodstva novosadskog superligaša. Njih su gledaoci dočekali i pozdravili aplauzima, a izvesno je da su imali mnogo toga zanimljivog da vide na terenu.

Voša i Čuka će se ponovo odmeriti 10. aprila na Banovom brdu, u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave